Povzetek

Na prodaj je kmetijsko in gozdno zemljišče z možnostjo graditve, ki se nahaja med vinogradi z zidanicami, lepo urejenimi kmetijami v naselju Goljek, oddaljeno 7 km do Trebnjega in 8 km do Mirne, ter 50 km do Ljubljane. Predmet prodaje so tri parcelne številke. Glavna parcela je v naravi travnik, pravilen pravokotnik, med dvema podobnima parcelama, ki sta zasajeni z vinogradi, kjer ima levi sosed na vrhu vinograda zgrajen vikend, desni sosed pa kmetijski objekt za spravilo pridelkov. Na dnu parcele s travnikom, pa se nahaja gozdna parcela, ki je prav tako predmet prodaje in se drži parcele s travnikom, še ena gozdna parcela pa je nekoliko desno od prvih dveh, vmes je manjša gozdna parcela, ki zaenkrat še ni predmet prodaje.

Parcele, ki so predmet prodaje, kličejo po lastniku, ki bi zapolnil čudovit travnik s posaditvijo trte ter na vrhu vinograda ob cesti, izgradil zidanico. Zemljišče se namreč nahaja sredi ureditvene enote ZIDANICE (vz), kar po obstoječem prostorskem planu pomeni pravico izgraditi zidanico v treh etažah K+P+M, z zazidano površino 60 m2, višina strešne konstrukcije pri kolenčnem zidu je do 80 cm, pri čemer je kletna etaža lahko večja od pritlične etaže, če je kletni del vkopan in se s tem ne poveča zazidana površina parcele. Parcela ima čudovito lego za uspevanje trte, glede na strani neba, da ne omenjamo resnično razkošnih razgledov na okoliške griče s cerkvami in hišami. Najbolj pomembno, pa premalokrat omenjeno, pa so zelo prijetni in gostoljubni sosedje, kar smo se prepričali in doživeli ob ogledu tega zemljišča.

Dovoz je po asfaltirani lokalni cesti, odcep levo, pri lepo urejeni kapelici s posvetilom in čudovitim čebelnjakom, ter zadnjih cca. 80 m po utrjenem makadamu do parcele. Lastništvo dovozne utrjene makadamske ceste je javno dobro in bremen prosto, kar je odločilnega pomena za možnost pridobitve posojila za nakup nepremičnine.

  • StanjeProdaja
  • Površina zemljišč3.897,0 m^2
  • LokacijaGoljek, TREBNJE
  • Tip Kmetijsko, gozdno zemljišče z možnostjo graditve
  • Cena19.900 €

Lastnosti

Urejena je lastnina, vpis v ZK, zemljišča so prosta vseh bremen.

Če se vidite kot potencialni kupec, ne oklevajte in nas pokličite, ter se bomo pogovorili o vsem, kar bi vas še zanimalo in se tudi srečali na ogledu.

Tlorisni parcelni prikaz

Goljek, 8210 Trebnje

Naslov

Goljek, 8210 Trebnje

Ključni objekti v bližini

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več informacij? Kontaktirajte nas in z veseljem vam jih predstavimo.

    Za več informacij nas pokličite +386 (0) 64 180 991 ali pa nam pišite na info@nakupnepremicnin.si