Kdo smo?

Arteon, nepremičnine in cenitve, je družinsko podjetje iz Velenja, katerega osnovni dejavnosti sta posredovanje v prometu z nepremičninami in ocenjevanje vrednosti nepremičnin.

Glede na dolgoletno intenzivno sodelovanje na področju cenitev nepremičnin z bankami, podjetji, revizijskimi družbami ter finančno računovodskimi podjetji, notarji, sodišči, ipd., vam nudimo poleg posredovanja v prometu z nepremičninami, hkrati tudi cenitev Vaše nepremičnine za hipotekarno posojilo in za odmero davka na kapitalski dobiček, ipd, vse pod eno streho, v enem poslu. Želimo si postati nepremičninska agencija, ki vam lahko ponudi celovito ponudbo storitev.

Pridružili smo se podjetju Keller Williams

Arteon, nepremičnine in cenitve, se je v avgustu 2021 pridružil podjetju Keller Williams, ki je največja nepremičninska družba na svetu. Arteon, Powered by Keller williams, kot del KW SLOVENIA, pod okriljem matice, t.j. Market Center Omnis, s sedežem v Mariboru, deluje na področju posredovanja s prometom z nepremičninami; tako v Sloveniji, kot tudi širše. Nepremičninski agenti v skupini Keller Williams, so prisotni na 5 kontinentih sveta, med seboj vsi odprto sodelujejo, si izmenjujejo znanje, izkušnje in nepremičninske informacije. Govorijo isti jezik, živijo skupne vrednote in kulturo. Več informacij o podjetju Keller Williams na povezavi:

Prodaja nepremičnin

Tanja Meža Jurjovec

Tanja Meža Jurjovec je vodja poslovanja pri posredovanju v prometu z nepremičninami, z licenco ministrstva za okolje in prostor, ki jo je prvič pridobila že v letu 2011.

Cenitve nepremičnin

Beno Jurjovec

Beno Jurjovec je pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin z licenco inštituta za revizijo v Ljubljani. Z ocenjevanjem vrednosti nepremičnin se ukvarja neprekinjeno vse od leta 2009 in letno opravi vsaj 50 cenitev nepremičnin.

Potrebujete cenitev vaše nepremičnine?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Kontaktirajte nas

Več
informacij

  Stopite v stik

  telefon

  Stanetova cesta 25
  3320, Velenje

  Kdo smo?

  Smo agencija, ki vam z izkušenimi posredniki, bogatim naborom informacij in dolgoletnimi izkušnjami, pomaga pri cenitvi, prodaji ali oddaji vaše nepremičnine.

  NOVICE

  Naročite se na naše novice in ostanite obveščeni o najbolj vročih ponudbah na nepremičninskem trgu.

  © 2020 – Arteon, Beno Jurjovec s.p.| Vse pravice pridržane

  Izdelava spletne strani Freshlab