Kdo smo?

Arteon, nepremičnine in cenitve, je družinsko podjetje iz Velenja, katerega osnovni dejavnosti sta posredovanje v prometu z nepremičninami in ocenjevanje vrednosti nepremičnin.

Glede na dolgoletno intenzivno sodelovanje na področju cenitev nepremičnin z bankami, podjetji, revizijskimi družbami ter finančno računovodskimi podjetji, notarji, sodišči, ipd., vam nudimo poleg posredovanja v prometu z nepremičninami, hkrati tudi cenitev Vaše nepremičnine za hipotekarno posojilo in za odmero davka na kapitalski dobiček, ipd, vse pod eno streho, v enem poslu. Želimo si postati nepremičninska agencija, ki vam lahko ponudi celovito ponudbo storitev.

Prodaja nepremičnin

Tanja Meža Jurjovec

Tanja Meža Jurjovec je vodja poslovanja pri posredovanju v prometu z nepremičninami, z licenco ministrstva za okolje in prostor, ki jo je prvič pridobila že v letu 2011.

Cenitve nepremičnin

Beno Jurjovec

Beno Jurjovec je pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin z licenco inštituta za revizijo v Ljubljani. Z ocenjevanjem vrednosti nepremičnin se ukvarja neprekinjeno vse od leta 2009 in letno opravi vsaj 50 cenitev nepremičnin.

Potrebujete cenitev vaše nepremičnine?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Kontaktirajte nas

Več
informacij

  Stopite v stik

  telefon

  Stanetova cesta 25
  3320, Velenje

  Kdo smo?

  Smo agencija, ki vam z izkušenimi posredniki, bogatim naborom informacij in dolgoletnimi izkušnjami, pomaga pri cenitvi, prodaji ali oddaji vaše nepremičnine.

  NOVICE

  Naročite se na naše novice in ostanite obveščeni o najbolj vročih ponudbah na nepremičninskem trgu.

  © 2020 – Arteon, Beno Jurjovec s.p.| Vse pravice pridržane

  Izdelava spletne strani Freshlab