Povzetek

ZAGREB, DUGAVE,  1,5 sobno 41 m2 neto tlorisne površine, v 2. nadstropju, z dvigalom, v celoti obnovljeno v letu 2021 in dokončano v letu 2022.  Cena najemnine: 550,00 EUR/mesec+stroški

  • StanjeOddaja
  • LokacijaZAGREB, DUGAVE
  • Tip Stanovanje
  • Cena550,0 EUR/mesec + stroški
  • Zadnja adaptacija2022
  • Število sob1,5

Lastnosti

V najem dajemo obnovljeno in opremljeno 1,5 sobno stanovanje, v izmeri 41,0 m2, v ZAGREBU, v predelu DUGAVE. Možna je takojšnja vselitev do max. dveh oseb; dva študenta ali par. Stanovanje je v celoti prenovljeno v letu 2021 in dokončano v januarju 2022.

Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju, več stanovanjskega objekta z 5. nadstropji, z dvigalom, letnik izgradnje 1984, v naselju z veliko zelenimi površinam, parki, v bližini trgovin, postaj mestnega potniškega prometa. Ogrevanje je radiatorsko, na mestni toplovod. Stroški so nizki, stanovanje je vmesno in z velikimi okni po celotni steni, ki je obrnjena na atrij z zelenim parkom. Zato je stanovanje zelo svetlo in mirno čez dan kot tudi ponoči.

Stanovanje obsega: Hodnik, jedilnica, kuhinja, kopalnica z wc jem, soba s posteljo širine 140 cm, soba z kavčem, ki se raztegne v posteljo 150 cm. Velike omare na hodniku za spravilo oblačil in ostalega, v kuhinji je tudi pečica, velik hladilnik

Razporeditev prostorov:

Prostorna avla na vhodu, prostor z velimi omarami na hodniku, jedilnica, kuhinja, soba, kopalnica, ter še druga soba, ki jo je možno po želji z drsnimi vrati pregraditi od jedilnice.

SOBA ŠT.2, KI JO JE MOŽNO Z DRSNIMI VRATI LOČITI OD JEDILNICE

Lokacija

Naslov

ZAGREB, DUGAVE, 10000 ZAGEB

Ključni objekti v bližini

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več informacij? Kontaktirajte nas in z veseljem vam jih predstavimo.

    Za več informacij nas pokličite +386 (0) 64 180 991 ali pa nam pišite na info@nakupnepremicnin.si